fbpx

Καβάλα - Θάσος 
4 ημ. από 188,00 ευρώ

Αναλυτικό Πρόγραμμα


Διάρκεια: 4 ημέρες

Αναχωρήσεις: 1/8/20  , 13/8/20

 

1η μέρα: Αθήνα - Καβάλα

Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για  τον  γραφικό  οικισμό  του  ΠΑΛΑΙΟΥ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,  με  τη  μοναδική  θέα  στη  θάλασσα  του Θερμαϊκού  και  την  πόλη  της  Θεσσαλονίκης. Γεύμα  προαιρετικά  και  συνεχίζουμε  μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Θάσος

Πρωινό  και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος  σταθμός   ο  ΛΙΜΕΝΑΣ  και  συνεχίζουμε  για  το  γύρο  του  νησιού,  ΣΚΑΛΑ  -  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για  να  φθάσουμε και  να  επισκεφθούμε  τη  ΜΟΝΗ  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.  Η διαδρομή μας ακολούθως από  τη  ΧΡΥΣΗ  ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην  παραλία  της  ΧΡΥΣΗΣ  ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι  και  γεύμα  προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.  

3η μέρα: Δράμα

Πρωινό και επίσκεψη στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ,  που  βρίσκεται  στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή -  προσκύνημα  και  συνεχίζουμε  για  την  επίσκεψη  μας   στο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη,  που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου,  με μήκος 11 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του είναι  ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 10 χιλιομέτρων. Εντυπωσιακή είναι η έξοδος του ποταμού μέσα από το βουνό. Το σπήλαιο ανήκει στο δίκτυο σπηλαίων του φαραγγιού του ποταμού Αγγίτη μαζί με άλλα τέσσερα γνωστά σπήλαια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Σπήλαιο Αλιστράτης. Το  μεσημέρι  καταλήγουμε  στην  πόλη  της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος  ελεύθερος  στο  χώρο  του  Δημοτικού  κήπου  και  την  Πλατεία  Ελευθερίας,  για  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  την  ΚΑΒΑΛΑ,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα: Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη  παράκαμψη,  στην  παραλία   των  ΝΕΩΝ  ΠΟΡΩΝ,  όπου θα  έχουμε και  γεύμα  προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

Περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3*  στην  πόλη  της  ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • Τρία  πρωινά  και  τρία  δείπνα. 
  • Εισιτήρια πλοίου για τη ΘΑΣΟ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος   διαμονής.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18.
  Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο, διαμέρισμα ή σουίτα ορίζεται στο ποσό των 
  0,50€ για ξενοδοχεία 2 αστέρων
  1,50€ για ξενοδοχεία 3 αστέρων
  3,00€ για ξενοδοχεία 4 αστέρων
  4,00€ για ξενοδοχεία 5 αστέρων
  Και η επιβολή του θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ    188 € 

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12 ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ  168 € 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ    52 €                              

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε μας μήνυμα συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

e-genius.gr ...intelligent web software